VI BYTTER RASKT OG SKÅNSOMT LAGER PÅ AKSEL BRAKETTER

 

cutless_1  Å bytte lageret i aksel braketten har gjennom tidene vært gjort på mange måter.  Nå kan vi ved hjelp av nytt verktøy fra USA gjøre dette uten å trekke ut aksel, kappe i stykker det gamle lageret etc.

Det eneste vi behøver er å ta av propellen.

Så setter vi på verktøyet som enkelt skyver det gamle ut, i hel form.

Vi kommer til der du har båten.

Dette vedlikeholdet passer godt å planlegge om vinteren også da du har båten på land.

 

 

 

SI FARVEL TIL PROPELLAKSEL, ROR OG BRAKETT FJERNING

Tenk deg å redusere tiden det tar å skifte ett slitt aksel lager med opptil 90% og aldri å måtte fjerne propellakselen, ror eller brakett!

Alle i den marine reparasjon industrien er klar over de mange komplikasjoner normalt involvert med å erstatte en slitt cutless lager. Det går som regel noe sånt som dette: Først fjerner du propellen, deretter løsne flensen på giret (overføring), hvorav de fester er som regel rustne eller korrodert. Neste du fjerner propellakselen eller braketten. Hvis akselen er på linje med roret, så krever det også fjerning. Dette betyr fra-kobling av styring. Alle sa, dette tar mange timer, mye tid involvert, og ikke alltid fri for skader.

Med det spesielle verktøyet går denne prosessen mye glattere siden det ikke er fjerning av propellakslingen, brakett eller ror. Det er ingen skjæring, vibrerende eller ødeleggelse av noen art. Brakett festene og området krever ikke reparasjon fordi det ikke er brukt noe press eller slag noe sted.

 

 

 

FORDELER

-rimelig

-skadefri

-aksel brakett lager skifte

-passer på de aller fleste aksel dimensjoner

 

 

 

 

Vi sjekker dine lager og du unngår vibrasjoner og lekkasjer på pakkboks etc. Kontakt oss!  90666677

 

 

 

 

 

TOP