Om oss

Velkommen til YachtServices.

Håper du finner det du leter etter her på denne siden vår. Vi har satt sammen en rekke tjenester og produkter for større lystbåter

bilde-meg4Selskapet er startet av meg Steinar Johnsen i 2009.  Jeg har utdannelse på bil tekniske fag og bedrifts , økonomi, makedsførings fag. Har lang erfaring fra båtbransjen.

Hensikten med vår etableringen er å hjelpe kunder å nå sin drøm om å komme på sjøen og et problem fritt båtliv, gjennom å tilføre kunden høyest mulig service og rådgivning.  Vi skal imøtekomme kunder som ønsker stil, innovasjon og kvalitet.  Luksusyachter som også står for verdi. Vi skal være her for de som vil ha skjønnhet, komfort og ikke minst sikkerhet..

 

 Hvorfor velge oss 

  • Vi kan store yachter. Har du en stor yacht eller kommer til å kjøpe en? Vi kan hjelpe deg.
  • Vi fokuserer på kvalitet og grundighet, betyr at du kan stole på oss og ingen bekymringer for deg.
  • Du har muligheten til å få alt gjort på din båt med oss. Vi henter og leverer.
  • Bred erfaring etter en lang tid med arbeid og service av yachter.
  • Levering til rett tid
  • Du kan handle deg en Azimut eller Atlantis hos oss!!
  • Alltid oppdatert på nye yachter og tekniske kurs og opplæring. Også på mekanisk og elektronisk utstyr ombord. Vi har flere serviceavtaler på båtutstyr.
  • Ved levering av en ny yacht, vi tar 100-punkts sjekkliste og gå gjennom båten så alt er kontrollert og sjekket vil gjøre båten klar for levering. Ved levering til kunden, setter vi den dagen til levering og trener deg på yachten.
 

Det er en veldig bra følelse når en klarer å lever perfekt og mer enn kunder forventer.

Steinar - firmaet's leder

Hvordan vi tenker og ser for oss vår selskap

Hensikten med vår etableringen er å hjelpe kunder å nå sin drøm om å komme på sjøen og et problem fritt båtliv, gjennom å tilføre kunden høyest mulig service og rådgivning. Vi skal imøtekomme kunder som ønsker stil, innovasjon og kvalitet. Luksusyachter som også står for verdi. Vi skal være her for de som vil ha skjønnhet, komfort og ikke minst sikkerhet.

Strategien er å være et foretrukket valg for våre kunder når det trenger hjelp til sin yacht. Vi konsentrerer oss i hovedsak for store båter som fra 40 fot og oppover. At kunden snakker om vårt firma og blir vår ambassadør og skaper relasjoner til økt kunde grunnlag. Gjennom å satse på båter med stil og innovasjon tiltrekke oss kunder som vil ha den spesielle båt.

Bedriftens formål skal oppnås gjennom fokus på kunden og hans/hennes behov og drømmer. Kundebehandling og oppfølging er fokus områder i det daglige, og skal være ansvar for alle i bedriften. Videre skal kunder ivaretas gjennom høyt motiverte medarbeidere, som har den nødvendige kunnskap og innsikt. Fornøyde kunder kommer tilbake. Derfor er oppgaven å utføre salg og services tjenester med den høyeste oppmerksomhet og kvalitet.

Vi tenker på miljøet i vår drift

Selskapet vil arbeide på prinsippet om “minst mulig påvirkning på det ytre miljøet” for deres virksomhet. Vi skal følge de krav som er skissert i HMS-håndboken og følge de endringene som kommer fra den styrende myndighet.

Vi vil også arbeide med og kontinuerlig overvåke interne og personlige arbeidsmiljø. Dette er for å sørge for sikkerhet og bedriftens effektivitet i den daglige driften.

Hvordan ser vi på vår fremtid

Siden vårt firma er ungt, 4 år nå, har vi det meste fremfor oss. Vår strategi forblir selv i disse tider med nærmeste intet salg av store båter. For å bygge opp nok tillit i markedet for større båter, vil vi utvikle konsepter og sterkt servicenivå. Vi føler mye plikt til å gi riktig service til våre kunder med Azimut, og andre med større båter.
Det er mange utfordringer for oss og bransjen. Hvor mye vil båtlivet endre? Vil utviklingen av større og større båter fortsette når båtfolk kjøper båter igjen?
Utdanne ansatte.
“Know How” er verdt mer enn penger er sagt en gang. Det er blitt gjort mange kurs både av teknisk art og administrativ ledelse i det siste. Vårt firma ble valgt som beste elev ved “Azimut Teknisk shcool” i semester 2010/2011. Dette vil være et viktig satsingsområde for oss og for våre nye mekanikere osv.

Behov for fag personer

Vil og ønsker etterhvert markedet og vi kommer på plass, øke med mer teknikere. Lærling vil også være aktuelt for vår satsning fremover

STATS

75+

FERDIGE PROSJEKTER

140+

Salgs ordrer siste 10 mnd

1120+

Service timer 2013

0

REFERANSER MOTTATT TIL NÅ

Hvordan vi sikrer oss at du blir fornøyd

Se hvordan vi sikrer oss resultat. Arbeid, tid og kvalitet. Det er jo det handler om i service?
Og det som blir godt planlagt er oftest suksé.

ønsker & plan

Ut ifra dine ønsker og budsjett, planlegger vi arbeidet og leveransen. Her gir vi råd om andre tiltak som bør utføres etc. Nå er det viktig at alt blir gjennomgått slik at resultat blir det en vil ha!

utførelse

Den praktiske planen legges opp og arbeidet gjennomføres slik at det sikres at resultat blir etter ønsker og krav. Ved utfordringer i prosjektet holdes kunde involvert i beslutninger.

levering

Før levering til deg som kunde kvalitet sjekkes arbeidet og at alt er levert etter ordre. Ved levering gjennomgås arbeidslisten og rapport leveres deg som kunde.

TOP