Velkommen til vårt nettsted, og selskapet YachtServices AS

Selskapet ble stiftet i år 2009. Grunnlaget for selskapet er å tilby alle typer service og reparasjon til Azimut båter og Atlantis båter, primært for vestsiden av Norge.

I 2016 fikk avtale om eneimportør av Azimut båtene til Norge.
Strategien er å være en Azimut leverandør som vår kunde opplever gir god service og oppnår høy tillit hos kunden.

Om YachtServices AS

1

Hensikten med vår etableringen er å hjelpe kunder å nå sin drøm om å komme på sjøen og et problem fritt båtliv, gjennom å tilføre kunden høyest mulig service og rådgivning. Vi skal imøtekomme kunder som ønsker stil, innovasjon og kvalitet. Luksusyachter som også står for verdi. Vi skal være her for de som vil ha skjønnhet, komfort og ikke minst sikkerhet.

Strategien er å være et foretrukket valg for våre kunder når det trenger hjelp til sin yacht. Vi konsentrerer oss i hovedsak for store båter som fra 40 fot og oppover. At kunden snakker om vårt firma og blir vår ambassadør og skaper relasjoner til økt kunde grunnlag. Gjennom å satse på båter med stil og innovasjon tiltrekke oss kunder som vil ha den spesielle båt.
Bedriftens formål skal oppnås gjennom fokus på kunden og hans/hennes behov og drømmer. Kundebehandling og oppfølging er fokus områder i det daglige, og skal være ansvar for alle i bedriften. Videre skal kunder ivaretas gjennom høyt motiverte medarbeidere, som har den nødvendige kunnskap og innsikt. Fornøyde kunder kommer tilbake. Derfor er oppgaven å utføre salg og services tjenester med den høyeste oppmerksomhet og kvalitet.
Integritet: Vi opprettholder troverdighet ved å gjøre visse våre handlinger alltid samsvarer våre ord.
Respekt: Vi respekterer hver kunde rett til å bli involvert i størst mulig grad eller ønsket, å gjøre informerte beslutninger om hans eller hennes helse og plan for omsorg.
Ansvarlighet: Vi aksepterer personlig ansvar for å effektivt bruke organisasjonens ressurser, forbedre systemene våre, og hjelpe andre å forbedre effektiviteten.

2

Selskapet vil arbeide på prinsippet om «minst mulig påvirkning på det ytre miljøet» for deres virksomhet. Vi skal følge de krav som er skissert i HMS-håndboken og følge de endringene som kommer fra den styrende myndighet.

Vi vil også arbeide med og kontinuerlig overvåke interne og personlige arbeidsmiljø. Dette er for å sørge for sikkerhet og bedriftens effektivitet i den daglige driften.

We will also work with and continuously monitor the internal and personal work environment. This is to ensure security and business efficiency in daily operations.

3

For å bygge opp nok tillit i markedet for større båter, vil vi utvikle konsepter og sterk servicenivå. Vi føler mye plikt til å gi riktig service til våre kunder med Azimut, og andre med større båter.

Det er mange utfordringer for oss og bransjen. Hvor mye vil båtlivet endre? Vil utviklingen av større og større båter fortsette når båtfolk kjøper båter igjen?

Utdanne ansatte.
«Know How» er verdt mer enn penger er sagt en gang. Det er blitt gjort mange kurs både av teknisk art og administrativ ledelse i det siste. Vårt firma ble valgt som beste elev ved «Azimut Yacht Academy» i semester 2010/2011. Dette vil være et viktig satsingsområde for oss og for våre nye mekanikere osv.

Contact us »

Hvorfor velge oss?

  • Vi kan store yachter. Har du en stor yacht eller kommer til å kjøpe en? Vi kan hjelpe deg.
  • Vi fokuserer på kvalitet og grundighet, betyr at du kan stole på oss og ingen bekymringer for deg.
  • Du har muligheten til å få alt gjort på din båt med oss. Vi henter og leverer.
  • Bred erfaring etter en lang tid med arbeid og service av yachter.
  • Levering til rett tid
  • Du kan handle deg en Azimut eller Atlantis hos oss!!
  • Alltid oppdatert på nye yachter og tekniske kurs og opplæring. Også på mekanisk og elektronisk utstyr ombord. Vi har flere serviceavtaler på båtutstyr.
  • Ved levering av en ny yacht, vi: ta 100-punkts sjekkliste og gå gjennom båten så alt er kontrollert og sjekket vil gjøre båten klar for levering. Ved levering til kunden, setter vi den dagen til levering og trene deg på yachten.

Våre partnere og leverandører

HER ER NOEN AV PARTNERE OG LEVERANDØRER

Disse er vi stolte av å jobbe med, som til sammen gjør oss sterke og hjelpe oss til å gi deg den beste servicen.

Har vi overbevist deg?

Eventuelle spørsmål, ta kontakt med oss, vi er her for deg!

Hundvågveien 6b
N-4077 HUNDVÅG

Man − Friday 0800−1600
Telefon nr.: +4790666677
Kontakt Oss

Vi er ikke her akkurat nå. Men du kan sende oss en e-post, og vi kommer tilbake til deg, så snart som mulig.

Start typing and press Enter to search