Service Tjenester – YachtServices

We take care of your yacht

Arbeide og oppgaver er alltid gjort med presisjon og kvalitet. Det er viktig at tid og pris er hva du forventer, mens vi streber etter å gi den «lille» ekstra selv om det er bare for å bli vasket av den siste regn!

Med vår lidenskap og interesse for båtliv og marine livet kan være din gode «livbøye» for en trygg båt. Vi kan båter og ønsker å gi deg den servicen som du tror det er hyggelig og trygg når båtliv. For mye kan skje der ute, må som alle tenke på å ivareta sikkerheten.

Tjenester vi tilbyr

 • Salg av Azimut og Atlantis Yachts
 • Salg og levering av reservedeler til hele Norge
 • Alle vedlikeholds-og service på Azimut og Atlantis
 • Vinterlagring inne og ute
 • Sjekklist tjenester på din båt
 • Motor og generator vedlikehold
 • Skrog og overbygg vedlikehold
 • Båt megler tjenester
 • Opacmare – Opac – TECMA toaletter – Klimaanlegg og mer

Her er noen av våre tjenester fungerer kan vi hjelpe deg med

Det er med stolthet vi kan si at vi kan tilby deg alle typer arbeid og service på din båt. Vi har et mål om å ha tekniske fagfolk i alle områder om bord. Dette betyr at vi er viktig fordi det gir oss kontroll over tjenesten utføres og mer sikkerhet for deg som kunde.

“Know How”

Vårt mål er å ha ferdigheter i det vi gjør. Derfor er vi hele tiden på å oppdatere kurs hos våre leverandører.

Electronics equipments

Utfører oppgraderinger og installasjon av elektronisk utstyr om bord. Fungerer med Raymarine som vi kan hjelpe deg oppgradere din Raymarine utstyr. For en mer moderne anlegg i Azimut din, har du kommet til rett sted.

  Eberspächer Service

Levere service og deler til Eberspächer luft og vann varmeovner. Vi kan oppgradere anlegget eller installere nye systemer. Eberspächer varmeovner kan være enkelt og raskt installert i båten. Så det er aldri for sent å gi deg eller din mannskap følelse av bekvemmelighet. Ta en titt på vårt brede spekter av produkter og løsninger. Vi kan installere for deg. Ring for priser montert.

OPACMARE Marine Equipment

Opacmare – Fabrikkinnstilt godkjent og opplært serviceverksted for alle produkter og garanti teknikere. Full vedlikehold, service og renhold av gangbroer, dører, vinsjer og blokker. Primære og sekundære installasjoner. Feilsøke på ditt  Opacmare utstyr og gi råd om oppgraderinger.

Catepillar-MAN-Cummins marine service

Vi utfører service og vedlikehold av marine motorer på CAT, MAN og Cummins. Bruker bare originale reservedeler, og service etter produsentens  serviceplanen. Kontakt oss for priser på din båt, og se  vår pris fordel.

Yacht Maintenance

Vedlikehold av båten ovenfor og under vannlinjen. Vasking, polering, rengjøring av teak, tepper og trekk/kalesjer. Levering av nye trekkk/kalesjer. Kontroller propellene, akslene, lagrene og skroginntrengningene etc. Vi kan også sette opp sjekkliste som våre inspektører går gjennom, så gi anbefaling som må oppgraderes og vedlikeholdes. Kontakt oss om dette, så vi kan hjelpe med en trygg og hyggelig sesong til sjøs

Hva sier våre kunder

 • Be the first to give us your testimonial. That we appreciate it and you might get a surprise. Looking forward to your review, you can submit it to: post@yachtservices.no

  Steinar

Hva kan vi gjøre for deg?

Ser frem til din forespørsel, uansett hva det er.

.

Hundvågveien 6b
N-4077 HUNDVÅG

Man − Friday 0800−1600
Telefon nr.: +4790666677
Kontakt Oss

Vi er ikke her akkurat nå. Men du kan sende oss en e-post, og vi kommer tilbake til deg, så snart som mulig.

Start typing and press Enter to search