Magellano Collection

Info

  • VERFT: Azimut Yachts
  • PRIS STARTER PÅ: 475000 EUR
  • DIM: loa 13,63 x b4,40
  • SENGEPLASS:  4/5
  • TILGJENGELIG:  Demobåt nå

13 METER MED KOMFORT, BEKVEMMELIGHET OG FUNKSJONALITET

For deg som vil cruise lenger enn uten å gi fra deg komforten og eleganse fra Azimut Yacht, og det egentlige mål er den bekymringsløse opplevelsen av selve turen. Magellano er alltid skånsom og sikker i sjøen og har et begrenset drivstofforbruk takket være det innovative Dual-Mode skroget og det brede spekteret av cruisehastigheter. Interiørområdene ble designet for lange opphold om bord, med innbydende oppholdsrom og romslige kabiner.

God på trivselen om bord er avhengig i stor grad oppholdsområder. Magellano 43 har blitt designet for båtliv med lange distanser og rekkevidde, og med oppmerksomhet til hver detalj for å optimalisere båtens plass om bord.

 

SE VÅR KAMPANJE PÅ VÅR DEMO BÅT   

BESKRIVELSE

Stilen og ånden av Magellano KOLLEKSJONEN tolket i den nye 43. Båtliv for den eneste gleden av å kjøre og nyte naturen, uten hastverk, selv på ruter som er mindre reist Dette er ånden av Azimut Yachts Magellano Collection. Det kan lagre opptil 1680 liter drivstoff, slik at båten en betydelig cruising rekkevidde på 9 – 10 knop, mens garanterer komforten av et displacement skrog, men er klar til å oppføre seg som en planende båt til enhver tid og i stand til å akselerere og nå en topphastighet på 22-24 knop, drevet av to 6,7-liters Cummins QSB motorer,  355 MHP.

En myk og komfortabel båtopplevelse det er ideen bak hele Magellano Collection. Og vi har møtt vårt mål med «Dual Mode» skrog designet av Bill Dixon. Den faktiske utformingen av skroget er det som gjør at båten til komfortabel seiler, like godt ved displacement hastigheter som ved planings hastigheter.

Dual Mode Hull

Myk  og fri for slamring. Det unike Dual-Mode skroget sørger for komfortabel navigering og utmerket gange selv i moderat sjøtilstand.

LAYOUTS

YTRE DEKK

HOVED DEKK

 

NEDRE DEKK

 

SPESIFIKASJONER
Azimut 43 MAGELLANO – Technical characteristics (Data refers to UNI ISO 8666 conditions)

Length overall (incl. pulpit) 13.63 m (44′ 9”)
Hull length (incl. platform) 12.96 m (42′ 6”)
Beam at main section 4.40 m (14′ 5”)
Draft (incl. props at full load) 1.20 m (3′ 11”)
Displacement (at full load) 17,4 t
Engines 2 x 355 mHP Cummins QSB 6,9
Maximum speed (performance test mass) 18-24 kn
Cruising speed (performance test mass) 14-18 kn
Fuel capacity 1680 l (443 U.S. Gal)
Water capacity 600 l (158 U.S. Gal)
Cabins 2/3
Berths 4/5
Head compartments 2
Building material VTR/GRP
Exterior styling & concept Cor D. Rover Yacht Design
Interior designer Style Dept. Azimut MC
Keel Semidisplacement Dual Mode
Builder Azimut Yachts

Regulations UNI ISO 8666 The levels of performance described apply to a standard craft (with standard equipment installed) with clean hull, propeller and rudders. Moreover, it is specified that such levels of performance were achieved  under favorable sea and wind conditions (1 on the Beaufort scale and 1 on the Douglas scale); in the case of diverse or less  favorable sea conditions performance levels may vary considerably. EC Approved Owing to constant technological developments, Azimut-Benetti S.p.A.  reserves the right to modify the technical specifications of its boats at  any time and without prior notice.

VIDEO

Official Video AZIMUT 43 MAGELLANO

VIRTUAL TOUR

BROSJYRE

BROSJYRE PÅ  AZIMUT 43 Magellano

Bestill brosjyre i skjemaet.

Related Projects

Hundvågveien 6b
N-4077 HUNDVÅG

Man − Friday 0800−1600
Telefon nr.: +4790666677
Kontakt Oss

Vi er ikke her akkurat nå. Men du kan sende oss en e-post, og vi kommer tilbake til deg, så snart som mulig.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search