Flybridge Evergreen

Info

 • VERFT: Azimut Yachts
 • PRIS STARTER PÅ:  EUR 1060 000
 • DIM: 16,7 x 4.74 m
 • SENGEPLASS: 6 +1
 • TILGJENEGELIG: Har båt på lager for omgående levering

LogoAzimutYachtsOfficialDealer3D

Den leveres med en renovert utvendig design, med assosiasjoner langt mer sportslige enn forgjengeren og preget av en eleganse og nye levende løsninger. I tillegg til å designe og gjennomføre fornyelse av alle detaljene i interiøret, har Azimut 54 et  hoveddekk som er  total renovert i form og innredning.

Azimut sin stil avdeling har faktisk re-designet setene og dermed gi mer komfort og funksjonalitet til de viktigste interne områder og har også gitt kjøkkenet et nytt utseende, servicevennlighet og maksimal utnyttelse av lagring. Nedre dekks løsningen  er en bestselger i sin kategori, takket være en konfigurasjon av kabinenes enestående høyder.

Hoved  lugaren midtskips faktisk har en bo kvalitet til en suite (full høyde og full bredde) og et hav av drømmer, takket være store vinduer i skroget. Alle andre detaljer om bord er et resultat av Azimut i oppmerksomhet på detaljer og design av områder for maksimal komfort om bord.

 

BESKRIVELSE

Skjønnheten i det ytre, komforten, volum og solings områdene er tilstrekkelige grunner til å velge en Azimut 54. I tillegg øker teknologien installert gleden av livet om bord, med nyttige instrumenter som Easy Docking-joysticken som gjør dokking enkelt selv i møte med sterk vind og strømforhold. Seakeeper kan redusere båtens rullende med opptil 80%, samtidig som den i sjøen.

AZIMUT 54:
Med 14 kvadratmeter overflaten, er flybridgen en av de største i sin kategori, og tilbyr unike løsninger, som for eksempel den doble solplassen, komplett bar enhet og dinette for 6-8 personer. Kan også skal monteres med en uttrekkbar Hard Top integrert i strukturen for å skape områder med skygge.

Rikelig med lys inn i salongen gjennom store glass åpninger og skaper en ekstremt romslig og full høyde miljø. Sofaer og puffer er i skinn og stoff som er kombinert med bruk av sateng finish og tobakk eik for en effekt av sjelden eleganse. Klimaanlegg er fordelt over hele miljøet gjennom elegante tre innsatser harmonisert med møbler. Salongen er delt inn i funksjonelle områder: the kitchen, fullt utstyrt med en 220 liters kjøleskap, komplett med en halvøy som inkluderer en gelenderforlengelse for å ivareta sikkerheten under navigering.

LAYOUTS

YTRE DEKK

HOVED DEKK

HOVED DEKK

PROFIL

SPESIFIKASJONER
Azimut Atlantis 43 – Technical characteristics (Data refers to UNI ISO 8666 conditions)

Length overall (incl. pulpit) 16.70 m (54′ 8»)
Hull length (incl. platform) 16.60 m (54′ 4»)
Beam at main section 4.95 m (16′ 2»)
Draft (incl. props at full load) 1.35 m (4′ 5»)
Displacement (at full load) 27 t
Engines 2 x 725 mHP (533 kW) Volvo D11
Maximum speed (performance test mass) 32 kn
Cruising speed (performance test mass) 27 kn
Fuel capacity 2340 l (618 U.S. Gal)
Water capacity 590 l (156 U.S. Gal)
Cabins 3 + 1
Berths 6 + 1
Head compartments 2 +1
Building material VTR/GRP
Exterior styling & concept Stefano Righini
Interior designer Carlo Galeazzi
Keel V-shape with angle of deadrise 12° aft
Builder Azimut Yachts
VIDEO

Offisiell Video Azimut 54

VIRTUAL TOUR

BROSJYRE

BROSJYRE AZIMUT 54

  Related Projects

  Hundvågveien 6b
  N-4077 HUNDVÅG

  Man − Friday 0800−1600
  Telefon nr.: +4790666677
  Kontakt Oss

  Vi er ikke her akkurat nå. Men du kan sende oss en e-post, og vi kommer tilbake til deg, så snart som mulig.

  Start typing and press Enter to search