Magellano Collection

Info

  • VERFT: Azimut Yachts
  • PRIS STARTER PÅ: 475000 EUR
  • DIM: loa 13,63 x b4,40
  • SENGEPLASS:  4/5
  • TILGJENGELIG:  Demobåt nå

I de 13 meterne  er det en konsentrasjon av alle funksjoner: myk gange under alle forhold, utmerket cruising rekkevidde i en moderne og italiensk båt, bygd på den tradisjonelle tråler.

13 METER MED KOMFORT, BEKVEMMELIGHET OG FUNKSJONALITET

Kvaliteten på trivselen om bord er avhengig i stor grad oppholdsområder. Magellano 43 har blitt designet for båtliv med lange distanser og rekkevidde, og med oppmerksomhet til hver detalj for å maksimere optimalisering av fartøyets plass om bord.

BESKRIVELSE

Stilen og ånden av Magellano KOLLEKSJONEN tolket i den nye 43. Båtliv for den eneste gleden av å kjøre og nyte naturen, uten hastverk, selv på ruter som er mindre reist Dette er ånden av Azimut Yachts Magellano Collection, som er styrket med den nye Magellano 43. Det kan lagre opptil 1680 liter drivstoff, slik at båten en betydelig cruising rekkevidde på 9 – 10 knop, mens garanterer komforten av en forskyvning skrog, men det er klar til å utføre som en planende båt til enhver tid og i stand til å akselerere og nå en topphastighet på 18-24 knop, drevet av to 6,7-liters Cummins QSB motorer,  355 MHP.

En myk og komfortabel båtopplevelse det er ideen bak hele Magellano Collection. Og vi har møtt vårt mål med «Dual Mode» skrog designet av Bill Dixon. Faktisk utformingen av skroget er det som gjør at båten til komfortabelt seile like godt ved displacement hastigheter og planingshastighet. I «Dual-mode», den runde formen på skroget som kjennetegner kjølen linje, kombinert med brede harde chines og en massiv fremre del slutter med en vertikal bue, alle kommer sammen for å lage en reduksjon i tonehøyde og en betydelig redusert effekt med bølger. Resultatet: en ekstremt glatt og behagelig båtliv på en rekke ulike hastigheter og lik ytelse i rolige og grov farvann.

I tillegg gir den unike skrogdesign mer effekt ved lave og middels hastighet i forhold til en tradisjonell planende skrog som har en lik slagvolum og vannlinjen lengde. Dette omsettes til en reduksjon av drivstofforbruket selv i marsjfart på mellom 14 og 18 knop. En hastigheten som et økende antall seilere er opptatt av å økonomisk og komfortabelt å reise.

Magellano 43 flybridge På øvre brua, på styrbord side en den andre førerplassen, et perfekt sted å styre båten fra et fugleperspektivs posisjon. Magellano Serie er convivial ånd er alltid tilstede, med en stor C-formet sofa, kombinert med en opp / ned bordet rett ved siden av førerstolen, slik at familiemedlemmer og gjester til å tilbringe tid med kapteinen. I den bakre området er det en våt bar med kjøleskap og icemaker, en vask, en grill og en bardisk. GRP strukturelle mast utfører funksjonen til støtte til ombord antenner i tillegg til å legge en annen design touch til håndverket.

13 METER med komfort, komfort og funksjonalitet bo kvalitet om bord i stor grad avhengig oppholdsområder. Magellano 43 har blitt designet for lange seilas og med  oppmerksomhet til hver detalj for å maksimere optimalisering av båtens plass ombord.

Dual Mode Hull

Myk  og fri for slamring. Det unike Dual Mode-skroget sørger for komfortabel navigering og utmerket seakeeping selv i moderat sjøtilstand. Semidisplacement skrogform med rund bilge langs midtlinjen, brede hardkar, sentral skeg og en vertikal bue som har en tendens til å kile bølgene til side i stedet for å hoppe over sine topper

LAYOUTS

YTRE DEKK

HOVED DEKK

 

NEDRE DEKK

 

SPESIFIKASJONER
Azimut 43 MAGELLANO – Technical characteristics (Data refers to UNI ISO 8666 conditions)

Length overall (incl. pulpit) 13.63 m (44′ 9”)
Hull length (incl. platform) 12.96 m (42′ 6”)
Beam at main section 4.40 m (14′ 5”)
Draft (incl. props at full load) 1.20 m (3′ 11”)
Displacement (at full load) 17,4 t
Engines 2 x 355 mHP Cummins QSB 6,9
Maximum speed (performance test mass) 18-24 kn
Cruising speed (performance test mass) 14-18 kn
Fuel capacity 1680 l (443 U.S. Gal)
Water capacity 600 l (158 U.S. Gal)
Cabins 2/3
Berths 4/5
Head compartments 2
Building material VTR/GRP
Exterior styling & concept Cor D. Rover Yacht Design
Interior designer Style Dept. Azimut MC
Keel Semidisplacement Dual Mode
Builder Azimut Yachts

Regulations UNI ISO 8666 The levels of performance described apply to a standard craft (with standard equipment installed) with clean hull, propeller and rudders. Moreover, it is specified that such levels of performance were achieved  under favorable sea and wind conditions (1 on the Beaufort scale and 1 on the Douglas scale); in the case of diverse or less  favorable sea conditions performance levels may vary considerably. EC Approved Owing to constant technological developments, Azimut-Benetti S.p.A.  reserves the right to modify the technical specifications of its boats at  any time and without prior notice.

VIDEO

Official Video AZIMUT 43 MAGELLANO

VIRTUAL TOUR

BROSJYRE

BROSJYRE PÅ  AZIMUT 43 Magellano

Bestill brosjyre i skjemaet.

Related Projects

YachtServices AS

Klasaskjeret 1
N-4077 HUNDVÅG

Man − Friday 0800−1600
Telefon nr.: +4790666677
Kontakt Oss

Vi er ikke her akkurat nå. Men du kan sende oss en e-post, og vi kommer tilbake til deg, så snart som mulig.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search