INFO

 • Builder: Azimut Benetti S.p.A.
 • Price start at: EUR 890 000
 • Dim: 15,64 X 4,65 M
 • Berts: 4/6

LogoAzimutYachtsOfficialDealer3D   Magellano-50

Gjenoppdag den myke sjøgangen og gleden av båttur. Magellano 50’s sikker og sofistikert langt rekkende yacht med sin innovative fremdrift utmerker seg som respekt for miljøet, den allsidige interiør og overraskende volum og oppholdsområder av utvendig har blitt opprettet for å virkelig oppleve det beste av livet på sjøen.

Den ser tilbake på  yachter fra fortiden, men utvikler sine linjer og skiller den-selv fra dem alle. Det er verdens første 50-fots motoryacht å kunne seile kontinuerlig, takket være sin klasse A klassefisering og RINA Green Plus sertifisering for maksimal respekt av det marine miljø. Den første – i New Classic yacht kategori – å tilby lette og store vinduer på hele nedre dekk, til de første 50-foter tilbyr en bue salong å nyte selskapet av venner også i havn skjermet fra ubetenksom øynene, men enda mer, verdens første 50-fots motoryacht å tilby fire alternative oppsett under dekk for perfekt svare på eierens behov. Og til slutt, er det verdens første båten til å benytte det-selv av den nye Easy Hybrid Plus-systemet, designet utelukkende av Azimut-Benetti R & D avdeling, for seiling på opp til 7 knop med elektriske motorer, i total stillhet og maksimal enkelhet.

Et høyt nivå av øko-kompatibilitet, sikkerhet og cruising stabilitet under alle sjøforhold, lang rekkevidde, enkel håndtering og drivstofføkonomi, topp komfort for utvidet botid om bord og en naturlig utsøkt smak: disse er egenskapene til dette innovative verket, hvor for første gang, har moderne stil og sjøfart tradisjon kommer sammen i perfekt harmoni.

 • Beskrivelse

  Dette er en meget komfortabel båt, ment å nytes så mye inne som ute, underveis eller til ankers. Baugen har en kanapé område med sofaer som vender mot enannen, en innovasjon unik for Magellano 50: elegant, men også sjødyktig med romslig og lett tilgjengelig oppbevaringsplass. Plate glass frontrute med midtparti muliggjør en uavbrutt akterende-baug sikt, samtidig bringe naturlig lys til trapp nedenfor samt nedre dinette.

  Høye skansekledningen og grip rekkverk omgir Magellano 50’s cockpit, skape et trygt bakteppe for seks venner samlet rundt et bord.

  Hoveddekket er tilgjengelig gjennom en fullstendig uttrekkbar, folde dør. Forbi bysse-området,  er  spiseplassen for gjester. Et skap langs styrbord side gir nødvendig stuerom for cruising i total komfort. Ekstra oppbevaringsplass er tilgjengelig i taket, for en total på 220 liter. Stilen er enkel og marine-lik: tre og stål er kombinert i rettlinjede former for å få mest mulig ut av plassen og tilfredsstille det praktiske krav.

  Spisestue: bord med 6 sitteplasser plassert under en kjegle av lys, og dette er også tilgjengelig med bærbare vinkjeller eller sammenleggbar versjon, og kan konvertere til et salongbord.

  Den fullt utstyrt bysse har en Miele stekeovn, vaskemaskin, 4 kokeplaterr, vindu som kan åpnes og lufteventilen som forsvinner når den ikke er i bruk takket være sammenleggbare topper.

  Eierens lugar midtskips kombinerer eleganse med klassisk marineMagellano-50_Master-Suite_1styling og komfort. Veggene er foret med fine amerikansk valnøtt paneler. Full høyde i garderober tilbyr mer enn nok plass til å pakke bort og lagre høy kvalitets klær og personlige eiendeler. Et sminke kabinett, satt på 45 grader i hjørnet på motsatt side av hode enden på senga, avrunder fornemmelsen av storslått komfort. Lys fylle kvaliteten genereres av det store vinduet på høyre skansekledning blir forsterket av en sofistikert spill av refleksjoner.

 • Eksteriør

 • Interiør

 • Layouts

  Magellano-50-Plan_Flybridge

   Utvendig Dekk/FlybridgeMagellano-50-Maindeck

  Hoved Dekket

   Magellano-50-Lowerdeck-3-Cabins,-Studio

  Nedre Dekk-3-Kabins,-Studio

  Magellano-50-Lowerdeck-3-Cabins,-Dinette

  Nedre DEkk-3-Kabins,-Dinette

  Magellano-50-Lowerdeck-2-Cabins,-Studio,-Laundry

  Nedre Dekk-2-Kabins,-Studio,-Vaskerom

  Magellano-50-Lowerdeck-2-Cabins,-Dinette,-Studio

  Nedre dekk-2-Kabins,-Dinette,-Studio

 • Spesifikasjon

  Azimut ML50 – Technical characteristics (Data refers to UNI ISO 8666 conditions)
  Length overall (incl. pulpit) 15.64 m (51′ 4»)
  Hull length (incl. platform) 14.98 m (49′ 2»)
  Beam at main section 4.65 m (15′ 3»)
  Draft (incl. props at full load) 1.32 m (4′ 4»)
  Displacement (at full load) 25 t
  Engines 2 x 425 mHP (131 kW) Cummins QSB 5.9
  Maximum speed (performance test mass) 21 kn
  Cruising speed (performance test mass) 16 kn
  Fuel capacity 3000 l (792 U.S. Gal)
  Water capacity 700 l (185 U.S. Gal)
  Cabins 2/3
  Berths 4/6
  Head compartments 2
  Building material VTR/GRP
  Exterior styling & concept Cor D Rover
  Interior designer Azimut Yachts
  Keel Semidisplacement Dual Mode
  Builder Azimut Yachts

  Regulations UNI ISO 8666 The levels of performance described apply to a standard craft (with standard equipment installed) with clean hull, propeller and rudders. Moreover, it is specified that such levels of performance were achieved  under favorable sea and wind conditions (1 on the Beaufort scale and 1 on the Douglas scale); in the case of diverse or less  favorable sea conditions performance levels may vary considerably. EC Approved Owing to constant technological developments, Azimut-Benetti S.p.A.  reserves the right to modify the technical specifications of its boats at  any time and without prior notice.

 • Video

  Official Video Azimut Magellano 50

 • Vitual Tour

  virtualTourML50

  Virtual Tour ML50

 • Brochure

  UploadPDFml50

  Brochure -ML50-