INFO

 • Builder: Azimut Benetti S.p.A.
 • Price start at: EUR
 • Dim: 30,75 x 6,8 m
 • Berts: 8 + 4

 

Kombinerer sportslighet og eleganse. Med sin eksklusive interiør layout, viser seg å være en elegant «slott» utformet for å sikre eier og gjester underholdning og avslapning.
Azimut 100 Leonardo en klasse for seg selv, en yacht av ekstremt raffinert design med unikt stilfulle og dynamiske linjer. Overbygningen er satt litt lenger tilbake mot akterenden for å  videre fremheve den dynamiske og aggressive karakter av sin profilen, lener seg  ytterligere mot horisonten.

Et dynamisk konsept, romslige solterrasser og unike løsninger – for eksempel trappeoppgangen som forbinder flybridge til salongen eller krystall takpanel i styrehus – gjør 100 Leonardo en god ambassadør for stil og kreativitet. Utvendige rom er en fest for ens øyne med sin unike utforming som bryter de tradisjonelle standarder for yachter i denne klassen. Dette gir eieren med den ideelle båten for å maksimere gleden av underholdende og sikre at hvert øyeblikk ombord oppleves så intenst som mulig.

En fantastisk eksklusivt «slott» på sjøen. Dette er trolig den mest nøyaktige beskrivelse for 100 Leonardo, designet for å være vert for sosiale anledninger ombord, når som helst og hvor som helst, takket være en enestående grad av privatliv. Salongen har blitt oppfattet som en plass som kan oppleves i den mest intensive måten og gir en utrolig scene: flybridge, cockpit og akterenden fylt med glade gjester … bevis for sin udiskutable bo karakter.

 

 • Beskrivelse

   

  Førerplassen i Azimut Leonardo representerer en  magisk plass og integrert del av den store åpne plassen av salongen. Ideell for å oppleve spesielle øyeblikkene sipping på en aperitiff og tar inn det vakre rundt deg mens du sitter på den store C-formet sofa – som har en utvidelse for en sjeselong effekt – skjermet av fly overheng.

  I en elegant, uformell plass, lavtliggende sofaer etablere komfortable sitteplasser for et stort antall mennesker. Lengde, bredde og høyde kommer sammen for å gi en unik grad av komfort i en sømløs plass. Privatliv er sikret til enhver tid, primært takket være etableringen av dedikerte passasjer for mannskapet som kan utføre manøvrer på dekk, arbeid i pilot huset og flytte til nedre dekk uten å komme i kontakt med gjester.

  Salongen er ideell for å arrangere fantastiske «parties», der eieren kan underholde sine gjester og hengi seg av hjertens innhold.

  Sofaputer er avtakbar og kan slås sammen for å lage en enkle avslapping områder.  Mahogny-farget Zebrano møbler skiller seg ut på bakgrunn av teak gulv i en spesielt elegant måte, og skaper en spennende kontrast til de Alcantara-dekket paneler, og så kontrasten mellom det mørke edle tre og krem, elfenben og gule flater epitomize eleganse i en moderne stil.

  Maksimal plass for eierens suite, plassert i midten av båten. Belyst gjennom store rektangulære vinduer, som dekker et areal på ca 20 kvadratmeter. Nivået av komfort er uten sidestykke, med store områder avsatt til skap, sminke sone og bad utstyrt med en stor massage dusj og dobbel vask laget av blåst glass.

 • Eksteriør

 • Interiør

 • Layouts

   

   FLYBRIDGE

  HOVED DEKK

  NEDRE DEKK

 • Spesifikasjon

   

  Azimut 100LEO – Technical characteristics (Data refers to UNI ISO 8666 conditions)
  Length overall (incl. pulpit) 30.75 m (100′ 10»)
  Hull length (incl. platform) 30.45 m (99′ 11»)
  Beam at main section 6.8 m (22′ 3»)
  Draft (incl. props at full load) 2.01 m (6′ 7»)
  Displacement (at full load) 100 t
  Engines 2 x 2216 mHP (1630 kW) MTU V16 2000 M92
  Maximum speed (performance test mass) 32 kn
  Cruising speed (performance test mass) 29 kn
  Fuel capacity 10980 l (2901 U.S. Gal)
  Water capacity 1800 l (476 U.S. Gal)
  Cabins 4 + 2
  Berths 8 + 4
  Head compartments 4 + 2
  Building material VTR/GRP
  Exterior styling & concept Stefano Righini
  Interior designer Carlo Galeazzi
  Keel V-shape with angle of deadrise 10,1° aft
  Builder Azimut Yachts

  Regulations UNI ISO 8666 The levels of performance described apply to a standard craft (with standard equipment installed) with clean hull, propeller and rudders. Moreover, it is specified that such levels of performance were achieved  under favorable sea and wind conditions (1 on the Beaufort scale and 1 on the Douglas scale); in the case of diverse or less  favorable sea conditions performance levels may vary considerably. EC Approved Owing to constant technological developments, Azimut-Benetti S.p.A.  reserves the right to modify the technical specifications of its boats at  any time and without prior notice.

 • Video

   

  Offisiell Video Azimut 100LEO

 • Brosjyre

   

  UploadPDF100LEO

  Brochure AZ-100 LEO-