INFO

 • Builder: Azimut Benetti S.p.A.
 • Price start at:: EUR
 • Dim: 29,87 x 6,85 m
 • Berts: 8 +4

 

30 meter av komfort, sjenerøse utvendige flater og store vinduer … alltid i kontakt med havet og friluft

De dynamiske linjene av dens profil er i tillegg til luften inspirert tre 3 kvadratmeter vinduer. En detalj som tiltrekker beundret blikk og lar de som bor ombord å samtidig nyte en lys, luftig atmosfære og sømløs panorama.

Flybridgen, en av de største i sin klasse, tar opp en stor del av de 120 kvadratmeter overflate som Azimut 95 dedikeres til ren luft. Mot baugen, lar en dinette en å nyte lyset havbris og samtale med den som står ved roret. Mot akter området, er flybridge rustet til å rommer tre sjeselongene eller tendere, dersom du ønsker å beholde akter løfteplattformer fri, eller bruke den til å huse en eller to jet ski..

De store vinduene i dekkshuset, sammen med de av de eksterne områder viet til livet en ren luft, frimodig angi denne yacht misjon: å gi sin eier og hans gjester lyse, komfortable og avslappende opphold og cruising erfaringer. For en gjest, blir invitert ombord er et unektelig privilegium. For eieren, vertskap hans gjester ombord er absolutt en glede og en følelse av enorm stolthet.

 • Beskrivelse

  Privatlivet til eieren og hans gjester er sikret i salongen takket være kirsebærtre og skillevegger som skiller og isolerer mannskapets kvartaler. I tillegg er styrehuset og bysse utstyrt med gangveier som fører direkte til utsiden av båten, unngå forstyrrelser til eier og gjester.
  Innenfor cockpit, vil eieren og hans gjester finne hovedekket delt inn i tre ulike områder – salongen, lunsj området og mannskap kvartalene – atskilt med innredning og partisjoner levert av struktur poster. Salongen har plass til opptil 10 gjester på fire sofaer. Audio-video system, med en 42 «TV, ligger på venstre side.

  Ligger i sentrum av yachten, på høyre side, finner man spisestue med plass til opptil 10 personer, med en krystall og kirsebær-tre bord lent mot en av de store sidevinduene som gjør at du kan nyte en fantastisk utsikt over sjøen
  I byssa, to luker forenkle service til både lunsj og styrehuset området.

  Den romslige benkeplaten er laget i sort granitt. Miele stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og 6-plate komfyr. Kjøleskap med integrert vin kjøler av SubZero.
  Eierens suite (35 kvadratmeter opplyst av to åpningbare  ventiler og brede panoramavinduer med utsikt over havet. Hans og hennes bad, mini-bar, praktisk garderobe, sminke hjørne og skrivebord i eierens studio fullføre innredning av en super raffinert plass.

 • Eksteriør

 • Interiør

 • Layouts

   FLYBRIDGE

  HOVED DEKK

  NEDRE DEKK

 • Spesifikasjon

  Azimut 95 – Technical characteristics (Data refers to UNI ISO 8666 conditions)
  Length overall (incl. pulpit) 29.87 m (98′)
  Hull length (incl. platform) 29.47 m (96′ 8»)
  Beam at main section 6.85 m (22′ 6»)
  Draft (incl. props at full load) 1.85 m (6′ 1»)
  Displacement (at full load) 101 t
  Engines 2 x 1925 mHP (1417 kW) CATERPILLAR C32 ACERT V12
  Maximum speed (performance test mass) 27 kn
  Cruising speed (performance test mass) 23 kn
  Fuel capacity 12000 l (3170 U.S. Gal)
  Water capacity 1800 l (476 U.S. Gal)
  Cabins 4 + 2
  Berths 8 + 4
  Head compartments 5+2
  Building material VTR/GRP
  Exterior styling & concept Stefano Righini
  Interior designer Carlo Galeazzi
  Keel V-shape with angle of deadrise 9,2° aft
  Builder Azimut Yachts

  Regulations UNI ISO 8666 The levels of performance described apply to a standard craft (with standard equipment installed) with clean hull, propeller and rudders. Moreover, it is specified that such levels of performance were achieved  under favorable sea and wind conditions (1 on the Beaufort scale and 1 on the Douglas scale); in the case of diverse or less  favorable sea conditions performance levels may vary considerably. EC Approved Owing to constant technological developments, Azimut-Benetti S.p.A.  reserves the right to modify the technical specifications of its boats at  any time and without prior notice.

 • Virtual tour

  VirtualAZ95

  Virtual Tour

 • Brosjyre

  UploadPDFAZ95

  Brosjyre AZ-95-