INFO

 • Builder: Azimut Benetti S.p.A.
 • Price start at: EUR
 • Dim: 22,36 x 5,56 m
 • Berts: 6 + 2

  

«State-of-the-art» i design og komfort. Ytterste eleganse og maksimal ytelse. Den absolutte toppen i innovasjon og sikkerhet.

Azimut 72S er den siste revolusjonen i sport yachter, utførelsesformen i den perfekte balansen mellom sportslige linjer og eleganse. slanke, aerodynamiske og smidig linjer tegne en unik profil og sammen skape en utrolig stort øvre dekk, som gir en overlegen grad av komfort.t.

En flybridge på en sports båt er et gjennombrudd og et revolusjonerende konsept. En sport-fly på nesten 20 kvadratmeter er en nyskapning som gir opphav til en ny klasse av modeller og skaper en milepæl i utviklingen av S Collection, som allerede er definert av åpning hardtop og med nye stil konsepter som rektangulære skrog vinduer . Flybridge har en sjeselong område i baugen, en cocktail / spisestue og et futuristisk sol bading område.

 

 

 • Beskrivelse

   

  Innovasjon og komfort sikringen i cockpit for å tilby gjestene uforglemmelige opplevelser: C-formede sofaen med lateral deler som skaper en sjeselong effekt fusjonerer med en sentral del for å danne en stor solterrasse område (ca 7 m²). Den sentrale strukturen kan bli omdannet til et bord, og sammen med sofaen, skaper en komfortabel spisestue.

  Møbler og service utstyr som mini-bar og grill er skjult, perfekt skjult av strukturens volum. Dette unngår å skape en barrierer mellom interiør og eksteriør, når saloon døren er helt åpen.

  Det høydejusterbare bord har en dobbel funksjon: den fungerer som støtte til soldekket samt et bord for 6-8 personer å nyte lunsj i ren luft og middag under stjernene.

  Det høydejusterbare bord har en dobbel funksjon: den fungerer som støtte til soldekket samt et bord for 6-8 personer å nyte lunsj i ren luft og middag under stjernene.

  Rikelig opplyst salong, dominert av krystall hardtop, viser perfekt harmoni mellom komfort og sportslighet som er et resultat av en kombinasjon av rene linjer, funksjonell utforming og bruk av materialer av uvanlig skjønnhet. Cockpiten (ca. 20 m²), innredet med mørke tre sorter, skaper nye kontraster med lyse lakk. skinninteriør kontrast til cognac-farget av sidepanelene og lys buffalo-effekt skinn på horisontale flater. Horisonten er synlig fra et punkt i salongen, innrammet av linjene rekken.

 • Eksteriør

 • Interiør

 • Layouts

   

   

  UTVENDIG DEKK

  HOVED DEKK

  NEDRE DEKK

 • Spesifikasjon

   

   

  Azimut 72S – Technical characteristics (Data refers to UNI ISO 8666 conditions)
  Length overall (incl. pulpit) 22.32 m (73′ 3»)
  Hull length (incl. platform) 18.41 m (60′ 5»)
  Beam at main section 5.56 m (18′ 3»)
  Draft (incl. props at full load) 1.75 m (5′ 8»)
  Displacement (at full load) 46 t
  Engines 2 x 1800 mHP (1324 kW) MAN V12 Common Rail
  Maximum speed (performance test mass) 39 kn
  Cruising speed (performance test mass) 34 kn
  Fuel capacity 4800 l (1268 U.S. Gal)
  Water capacity 1100 l (291 U.S. Gal)
  Cabins 3 +2
  Berths 6 + 2
  Head compartments 3 + 1
  Building material VTR/GRP
  Exterior styling & concept Stefano Righini
  Interior designer Carlo Galeazzi
  Keel V-shape with angle of deadrise 16.9° aft
  Builder Azimut Yachts

  Regulations UNI ISO 8666 The levels of performance described apply to a standard craft (with standard equipment installed) with clean hull, propeller and rudders. Moreover, it is specified that such levels of performance were achieved  under favorable sea and wind conditions (1 on the Beaufort scale and 1 on the Douglas scale); in the case of diverse or less  favorable sea conditions performance levels may vary considerably. EC Approved Owing to constant technological developments, Azimut-Benetti S.p.A.  reserves the right to modify the technical specifications of its boats at  any time and without prior notice.

 • Video

  Offisiell Video Azimut 72S

   

 • Virtual tour

   

  VirtualAS72

  Virtual Tour

 • Brosjyre

   

  UploadPDFas72

   

  Brosjyre -72S-