INFO

 • Builder: Azimut Benetti S.p.A.
 • Price start at: EUR
 • Dim: 21.62 x 5,56m
 • Berts:: 8 + 2

 

Komforten av 4 suiter, elegansen av hoveddekket, og den største flybridge i sin kategori. Azimut 70-22 meter med skroglengde synes uendelige i et fotografi … og det ser enda større i vannet, elegant gjenspeiler nåde som den ble utformet. En revolusjon som fortsetter å gi nye spenning.

Denne følelsen av storhet forsterkes når beundrer den enestående utformingen av vinduer som designer Stefano Righini, ment å være «ekstreme». De er like høy og bred som de er ekstreme, med en overflate på over 15 kvadratmeter. Extreme i design, med sin elegante «haifinne» som stiger opp fra dekk-huset, som strekker seg til den perfekte elliptiske utformingen av vindusrutene. Ekstrem også i form av mengden av naturlig lys som trenger gjennom dem.

Nedre dekk er den mest omfattende i sin klasse med 4 kabiner og 4 bad. Som den største flybridge i sin kategori, og tilbyr Azimut 70 30 kvadratmeter å nyte mellem himmel og hav, over 15 kvadratmeter glassflater som lar lyset stråle gjennom, balansert design som er typisk for hele området. Det er ikke tilfeldig at 70 er en stor suksess, og det er ikke tilfeldig at det er en Azimut.

 

 

 • Beskrivelse

   

  Azimut 70 Flybridge

  Enorm plass er allokert til cockpiten som er dominert av en innbydende C-formet sofa og spisebord imøtekommende til 8 personer.

  Flybridgen, med sine 11 kvadratmeter, er et område som er ideelt for avslapping, servering, cocktails og sosialt samvær i total komfort.

  Hoveddekket er en hyllest til 4 dimensjoner: lengde, bredde, høyde og eleganse, med seter trukket i Rubelli dekor tekstiler og møbler bygget ved hjelp decapé eik og ferdig med skinn detaljer.

  Flybridgen på Azimut 70 er en skikkelig ‘balkong’ med utsikt over havet med sine 30 kvadratmeter gulvplass.

  Akterenden på flybridge kan brukes som en solplass eller som lager for en tender eller jet ski, som kan løftes / senkes ved hjelp av 500 kg kran

  Styrehuset er utstyrt med en komfortabel førerstol og kontroll joystick, som gjør styring og manøvrering mye lettere.

 • Eksteriør

 • Interiør

 • Layouts

   FLYBRIDGE

  HOVED DEKK

  NEDRE DEKK

 • Spesifikasjon

  Azimut 70 – Technical characteristics (Data refers to UNI ISO 8666 conditions)
  Length overall (incl. pulpit) 21.62 m (70′ 11»)
  Hull length (incl. platform) 21.62 m (70′ 11»)
  Beam at main section 5.56 m (18′ 3»)
  Draft (incl. props at full load) 1.63 m (5′ 4»)
  Displacement (at full load) 45.22 t
  Engines 2 x 1360 mHP (1000 kW) MAN V12 Common Rail
  Maximum speed (performance test mass) 33 kn
  Cruising speed (performance test mass) 27 kn
  Fuel capacity 4800 l (1268 U.S. Gal)
  Water capacity 1200 l (317 U.S. Gal)
  Cabins 4 + 2
  Berths 8 + 2
  Head compartments 4+1
  Building material VTR/GRP
  Exterior styling & concept Stefano Righini
  Interior designer Carlo Galeazzi
  Keel V-shape with angle of deadrise 15.6° aft
  Builder Azimut Yachts

  Regulations UNI ISO 8666 The levels of performance described apply to a standard craft (with standard equipment installed) with clean hull, propeller and rudders. Moreover, it is specified that such levels of performance were achieved  under favourable sea and wind conditions (1 on the Beaufort scale and 1 on the Douglas scale); in the case of diverse or less  avourable sea conditions performance levels may vary considerably. EC Approved Owing to constant technological developments, Azimut-Benetti S.p.A.  reserves the right to modify the technical specifications of its boats at  any time and without prior notice.

 • Video

 • Virtual tour

   

  Virtual tour

 • Brosjyre

   

  Brosjyre AZ-70-