INFO

 • Builder: Azimut Benetti S.p.A.
 • Price start at:: EUR
 • Dim:: 20,80 x 5,23
 • Berts:: 8 + 1

LogoAzimutYachtsOfficialDealer3D

Sine mer enn 2000 HK av kraft og den lette  vekten av karbon fiber forklarer et design som fokuserer på komfort og sikkerhet for eieren og hans følge. Linjene av dekk-huset utstråler eleganse og harmoni med sine stilige dynamiske vinduer ytterligere forbedret med «finne»-effekten kommer opp på det høyeste punktet av salongen. Speilede glass paneler på roll-bar og den opplyste logoen på flybridge er fine eksempler på innovative styling.

Skroget og strukturer ble utformet av et vellykket forsøk på å finne den rette balansen mellom konvensjonelle komposittmaterialer og de mer innovative som karbonfiber. Denne prosessen forsterker struktur og reduserer den totale vekten av båten som i sin tur, gjør at de to 1150 HP Caterpillar motorer for å oppnå topp ytelse ved lavt forbruk. Den øvre dekk kan nytes når som helst siden den harde toppen kan også bli værende oppe  mens en er underveis.

Skjønnhet, kraftige motorer, cruising eleganse, stabilitet for anker og muligheten til å velge mellom to oppsettene for den saloon … det er mange gode grunner som kan føre til valg av Azimut 66. I tillegg vil man være vitne til intelligent bruk av plass og andre eksklusive funksjoner som dinette benk med skyve rygg, som er delt med pilot sete. Alle disse karakteristiske elementene plassere 64 på toppen av sin kategori ..

 • Beskrivelse

  Azimut -66-

  Cockpiten er i sentrum av et skjæringspunkt mellom lyset som  kommer gjennom de store vinduene og glassdør med tre super sammen slåede vinger.

  Eieren kan velge mellom to oppsett: C-formet sofa kan kombineres med en stor del av oppbevaringsmøbler på forsiden, eller med en annen sofa med sitteplasser for 2, ved siden av en mindre del av oppbevaringsmøbler. Den sentrale delen av sofaen i begge tilfeller kan gjøres om til en ekstra seng.

  To valg for dekoren: «kontrast», med beiset eik kombinert med naturlige skinn, lær og brune av lakkerte flater, eller «farge på farge», med innfellinger av honning-farget eik i kombinasjon med kremfarget lakk og klare innfellinger på topper.

  Salong og cockpit, ute og inne. To separate miljøer som blir en stor, godt opplyst område for avslapning bare ved å skyve de to overlappende glassdørene sammen.

  Full-bredde i eier kabin med doble vinduer, og byr på vertikale seksjoner og to åpne segmenter. Dobbeltseng kan vippes opp for å komme til  praktiske og romslige rom for å putte bagasjen. Styling av «headboard» og rammer er et akkompagnement til temaet hele båten som strekker seg inn i eierens suite, det utfører en ergonomisk funksjon og forsterker effekten av mykhet og rundhet.

  Vip kabinen i baugen med doble panoramavinduer. Sammenleggbar seng gir tilgang til et stort skap. Designet av belysningen i hvert rom eliminerer åpenbare belysning for å oppnå en mykere, mer dempet effekt generert av langsgående lyskjegler. Takluke som er  skjult av en glidende panel.

  Skjønnhet, kraftige motorer, cruising eleganse, stabilitet for anker og muligheten til å velge mellom to innredning og to oppsett for salongen … det er mange gode grunner som kan føre til valg av Azimut 64. I tillegg vil man være vitne til intelligent bruk av plass og andre eksklusive funksjoner som dinette benk med skyve tilbake delt med pilot sete. Alle disse karakteristiske elementene plassere 64 på toppen av sin kategori.

 • Eksteriør

 • Interiør

 • Layouts

   FLYBRIDGE

  HOVED DEKK

  NEDRE DEKK

  Lay-outs som vist er noen av de mulige alternativer og ikke nødvendigvis samsvarer med standard versjon.

 • Spesifikasjon

  Azimut 66 – Technical characteristics (Data refers to UNI ISO 8666 conditions)
  Main Technical data
  Length overall (incl. pulpit) 20,80 m (68’3»)
  Hull length (incl. platform) 20,33 m (66’8»)
  Beam max 5,23 m (17’2»)
  Draft (incl. props at full load) 1,6 (5’3»)
  Displacement (at full load) 41 t

  Project
  Building material VTR
  Exterior styling & concept Stefano Righini
  Interior designer Carlo Galeazzi
  Hull designer Studio PLANA
  Keel V-shape with angle of deadrise 17° aft
  Builder Azimut Yachts

  Accomodation
  Cabins 4 + 1
  Berths 8 + 1
  Head compartments 3 + 1

  Performance
  Engines 2 x 1150 mHP (847 kW) CAT C18 ACERT
  Maximum speed (performance test mass) 32 kn
  Cruising speed (performance test mass) 28 kn

  Tank capacity
  Engines 2 x 1150 mHP (847 kW) CAT C18 ACERT
  Fuel capacity 3900 l (1030 U.S. Gal)
  Water capacity 1000 l (264 U.S. Gal)

  Regulations UNI ISO 8666 The levels of performance described apply to a standard craft (with standard equipment installed) with clean hull, propeller and rudders. Moreover, it is specified that such levels of performance were achieved  under favorable sea and wind conditions (1 on the Beaufort scale and 1 on the Douglas scale); in the case of diverse or less  favorable sea conditions performance levels may vary considerably. EC Approved Owing to constant technological developments, Azimut-Benetti S.p.A.  reserves the right to modify the technical specifications of its boats at  any time and without prior notice.

 • Video

 • Virtual Tour

  Virtual Tour

 • »Brosjyre»