INFO

 • Builder: Azimut Benetti S.p.A.
 • Price incl VAT Start at : EUR
 • Dim: 18,28 x 4,95 m
 • Berts: 6 + 2
 • Available?: Available for deliver in 2015

LogoAzimutYachtsOfficialDealer3D  60

Design og volum, optimale service løsninger for å dekke behovet for komfort, ønsket om åpne plasser og behovet for lys: alle sammen i perfekt balanse i denne 20 meter lange yacht, der eieren og gjestene kan bevege seg fritt, i en oase av privat plass. På hoveddekket, vinduene utfolder seg sømløst for å danne en elliptiske vindu, noe som gir skarphet til en allerede fremover utseende profil. Kjennetegnet finnene – en på dekkshuset og ett like over fly – gir 60’en en sjø-karakteristisk kvalitet, i total harmoni med sjøen.

En fullt utstyrt bysse med slag-absorbert skuffer og anti-rullende konstruksjoner går direkte gjennom til dinetten. To høyder i salongen deler stue området fra den sentrale styreposisjon og byssa-spisestue, med C-formede sittegruppe for 6 personer. Bak, foran sofaen, er det mulig å sette inn en annen sofa i stedet for skapet. Alle møblene er i krem og eik, noe som forsterkes så snart den blir opplyst av belysning, som kommer fra alle retninger for å lyse opp dekket.

 

 

 • Beskrivelse

  En ledende båt på alle måter: fra sine områder dedikert til liv i friluft til skjønnhet av sine linjer, fra sine stilige avtaler til komfort tilbyr til eiere og gjester en lignende, som står fritt til å bevege seg i en oase av private områder.

  Hoveddekk sømløs krystall glassflater skaper ovale vinduer som legger til den slanke følelsen av en profil som allerede prosjekter fremover.

  Den karakteristiske dekkshus finnen og den like over flybridge gir Azimut 60 en aura av å være havets skapning, helt hjemme i vannet.

  De store hekk område på AZIMUT 60 med plattform og heis for å sette ut lettbåten eller å tilby deg muligheten til å bade i solen og havet. Trinnene til cockpit er utenfor sentrum, slik at alle kommer eller drar ikke vil forstyrre de andre i cockpiten. Tilgang til mannskapet lugaren er skjult i konstruksjonen. En annen inngang, som kan brukes til sjøs, er plassert i cockpiten benken.


  Romslig cockpit som kan utstyres med et bord og stoler for å skape et servering eller for samtale og avslapningsområde.

   

 • Eksteriør

 • Interiør

 • Plan

  FLYBRIDGE DEKK

  HOVED DELKK

  NEDRE DEKK

 • Spesifikasjon

   

  Azimut 60 – Technical characteristics (Data refers to UNI ISO 8666 conditions)

  Length overall   (incl. pulpit) 18.28 m (59′   11»)
  Hull length   (incl. platform) 17.81 m (58 ‘   5»)
  Beam at main   section 4.95m (16′ 3»)
  Draft (incl. props at full load) 1.374 m (4′ 6»)
  Displacement (at   full load) 28.8 t
  Engines 2 x MAN R6 mHP   (588 kW)
  Maximum speed (performance test mass) 32 kn
  Cruising speed (performance test mass) 28 kn
  Fuel capacity 2800 l (739.2 U.S. Gal)
  Water capacity 630 l (166.3   U.S. Gal)
  Cabins 3
  Berths 6+2
  Head   compartments 2+1
  Keel V-shape with angle of deadrise 19.2° aft
  Building   material VTR/GRP
  Exterior styling   & concept Stefano Righini
  Interior   designer Carlo Galeazzi
  Builder Azimut Yachts

  Regulations UNI ISO 8666
  The levels of performance described apply to a standard craft (with standard equipment installed) with clean hull, propeller and rudders. Moreover, it is specified that such levels of performance were achieved  under favorable sea and wind conditions (1 on the Beaufort scale and 1 on the Douglas scale); in the case of diverse or less  favorable sea conditions performance levels may vary considerably. EC Approved Owing to constant technological developments, Azimut-Benetti S.p.A.  reserves the right to modify the technical specifications of its boats at  any time and without prior notice.

 • Video

   

  Offisiell Video Azimut 60 FLY

 • Virtual Tour

   

  virtualAZ60

 • Brosjyre

  60

  Last ned  brosjyre Azimut 60 Flybridge-English ver.