Service Tjenester

Service Tjenester – YachtServices

Vi tar vare på din båt

Dokking AZ47Arbeide og oppgaver er alltid gjort med presisjon og kvalitet. Det er viktig at tid og pris er hva du forventer, mens vi streber etter å gi den «lille» ekstra selv om det er bare for å bli vasket av den siste regn!

Med vår lidenskap og interesse for båtliv og marine livet kan være din gode «livbøye» for en trygg båt. Vi kan båter og ønsker å gi deg den servicen som du tror det er hyggelig og trygg når båtliv. For mye kan skje der ute, må som alle tenke på å ivareta sikkerheten.

Tjenester vi tilbyr

  • Salg av Azimut og Atlantis Yachts
  • Salg og levering av reservedeler til hele Norge
  • Alle vedlikeholds-og service på Azimut og Atlantis
  • Vinterlagring inne og ute
  • Sjekklist tjenester på din båt
  • Motor og generator vedlikehold
  • Skrog og overbygg vedlikehold
  • Båt megler tjenester
  • Opacmare – Opac – TECMA toaletter – Klimaanlegg og mer

Her er noen av våre tjenester fungerer kan vi hjelpe deg med

Det er med stolthet vi kan si at vi kan tilby deg alle typer arbeid og service på din båt. Vi har et mål om å ha tekniske fagfolk i alle områder om bord. Dette betyr at vi er viktig fordi det gir oss kontroll over tjenesten utføres og mer sikkerhet for deg som kunde.

«Know How»

Vårt mål er å ha ferdigheter i det vi gjør. Derfor er vi hele tiden på å oppdatere kurs hos våre leverandører.

Elektronisk Utstyr

Utfører oppgraderinger og installasjon av elektronisk utstyr ombord. Fungerer med Raymarine som vi kan hjelpe deg oppgradere din Raymarine utstyr. For en mer moderne anlegg i Azimut din, har du kommet til rett sted.

radar-thumbmultifunctiondisplays-thumb

Eberspächer Service/rep

Levere service og deler til Eberspächer luft og vann varmeovner. Vi kan oppgradere anlegget eller installere nye systemer. Eberspächer varmeovner kan være enkelt og raskt installert i båten. Så det er aldri for sent å gi deg eller din mannskap følelse av bekvemmelighet. Ta en titt på vårt brede spekter av produkter og løsninger. Vi kan installere for deg. Ring for priser montert.

OPACMARE Marine Utstyr

Opacmare – Fabrikkinnstilt godkjent og opplært serviceverksted for alle produkter og garanti teknikere. Full vedlikehold, service og renhold av gangbroer, dører, vinsjer og blokker. Primære og sekundære installasjoner. Feilsøke på ditt  Opacmare utstyr og gi råd om oppgraderinger..

Catepillar-MAN-Cummins Service

Vi utfører service og vedlikehold av marine motorer på CAT, MAN og Cummins. Bruker bare originale reservedeler, og service etter produsentens  serviceplanen. Kontakt oss for priser på din båt, og se  vår pris fordel.

Hva sier våre kunder …

YachtServices

Din attest til oss her?

Håper du vil sende oss din attest til oss. Også om det er noe vi kan bli bedre på. Du kan sende den på mail. Og bilde av deg eller båten setter vi stor pris på. Takker!

— YachtServices

Steinar

Steinar – Testimonials.

Bli den første til å gi oss din mening. Vi setter pris på det og kanskje det dukker opp en overraskelse. Ser frem til vurdering, kan du sende den til post@yachtservices.no

— Steinar

Hva kan vi gjøre for deg?

Ser frem til din forespørsel, uansett hva det er.
Få et tilbud nå